Saturday, January 22, 2011

♥♥ mini mini kalpler / tiny hearts ♥♥

Dün iş çıkışı, Bershka'ya uğradım. %75'e varan indirim vardı ama Bershka yerinde yoktu! yani mecazi anlamda! Resmen yağmalanmış, tshirtler, giysiler raflarda ya da askılarda değil yerlerdeydi! Gerçekten abartıyoruz bazen, ayıp denen birşey var, yere düşürüyorsan al de mi ama? nerrdee..neyse konu bu değildi-hala kızgınım sanırım bu vurdumduymazlık, bu terbiyesizliğe..
Sadece Bershka değil, Zara, Stradivarius, Mango yeni sezonu açmaya başlamış. Bu yıl animal prints yine moda ama sadece derileri değil, kendileri de kumaşlara desen olmuşlar..mesela kuş desenli, kedi ya da fil desenli bir sürü kıyafet vardı.
2011'in moda renkleri çok naturel olacak. Bahar'ım müjdemi isterim: YEŞİL çok moda bu yıl;) Diğer renklere göre daha çok kullanılmış gibi;) Ayrıca kiremit rengi de çok var..
Ama anlatacağım bunlar değil-her ne kadar bir türlü sadete gelemesem de:) 
Kalp desenler de yine moda..Gerçi "kalpler" sonbahardan itibaren gündemdeydi ama bu bahar-yaz daha da moda olacak gibi;) Küçük küçük, sevimli mi sevimli..hele de puantiye gibi durup, yakından bakıldığında kalp olduğu anlaşılan puantiye kalpler-10 numara! Çoraplarda, hırkalarda, kolyelerde, elbiselerde..kısacası heryerde kalpler vardı, daha da artarak olmaya devam edecek.
Kıssadan hisse derim ki, indirimlerden animal print ve kalp desenli ne varsa toplayın ;)

No comments: