Tuesday, December 6, 2011

günboyu rahatlık / comfort in daytime

Dansçılar, sporcular, ve hiphopçıların eşofmanı resmi üniformadan saydığını biliyorduk ama sokakta vazgeçilmez olacağını kimse düşünmemişti herhalde. Aynen spor ayakkabıda olduğu gibi eşofman da vazgeçilmez oldu, çünkü hem trendy hem rahat. Bir kere rahatına alıştıysanız artık sinemaya, alışverişe, restorana, eğer kovulma riskleri yoksa işe bile başka bir şey giyme zahmetine katlanmıyor fanları.Yani eşofman bağımlılığı gün geçtikçe yaygınlaşıyor. Durum böyle olunca eşofmanla jean pantolon arasında da çok ciddi bir rekabet başlamış gibi görünüyor;) Ben de eşofmancıyım sanırım-ne cepli pantolon, ne jean, ne en yumuşağından kumaş pantolon, hiçbiri lastikli eşofmanların yerini tutamıyor vallaha.
Hal böyle olunca hem rahat hem şık olsun diyenler bazı eşofman modellerini topuklu ayakkabılarla, şık ceketlerle giyip olayı tamamen farklı bir kulvara taşıdı-ne diyelim;)

After dancers and jocks, sweatsuits are very popular among all young people. One time you wear and liked it, and then you never give up it! Now it's one of the big competitors of jeans. New trend is dressing it up with a cool cardigan or eye-catching stiletto!

   




No comments: