Saturday, February 19, 2011

takalım takıştıralım / medley necklaces

"minimalist" herşeyi seven ben takı konusunda da değiştim! Zaten en son Galliano'dan aldığım üzerinde "pembe-mavi kuğular" olan mont "cozutma durumu"nda hangi aşamada olduğumun apaçık göstergesi bence -ki- en son alışverişimizde, Gözde bile "Zeyzey'cim yemin ederim İzmir'e gittin huyun değişti.sade şeyleri seven arkadaşım nerede yahu?!" diye tepkisini göstermekten alıkoyamadı kendisini:)
Neyse yani takıya sıçradı bu extravaganzalığım ('kelime' ölçüsüzlük anlamında kullanılmış olup, vazgeçilmez saçmalamalarımla, değişimlerimi anlatır:))
Bir de herşeyi "ben yaparım" diye atlayıp sonra da yaptıklarım var. Aşağıdaki kolyelerde bunun örnekleri olacak..Üşenmeyip kendime, eşe-dosta-akraba'ya yapmayı planladıklarımdan..bakın bakalım belki siz de beğenirsiniz.. Nasıl mı yapacaksınız : evdeki artık kumaş, kurdele, ip, simli paket kağıdı varsa alıp, serum lastiği ya da kalın lastik üzerine bunları mümkünse yapıştırarak saracaksınız. Ardından da ucuna istediğinz birşeyi ya da birşeyleri ekleyeceksiniz-yani tamamen sizin hayal gücünüzle sınırlı, üretecekleriniz.
Yani kısaca : yaaap yapıştır-taakk takıştır;)

No comments: