Saturday, July 5, 2014

Barcelona-4/4

Ve soon post'ta yemek ve gece hayatı sevenler için gelsin:) Bizim gündüz gezmelerimizden gece gezmelerimize hal kalmıyordu ama bir akşamımızda dışarı çıkacak enerjiyi bulmuştuk neyseki:)
Bir kere Barcelona'nın o anlatıla anlatıla bitirilemeyen gece hayatını göremedik biz! Ya da İstanbul'u gördüğümüzden burası bize Bodrum Geceleri tadı verdi.
Şimdi gördüğümüz olay kumsaldaki yerlerde dönüyor. En meşhur yerler sorasıyla Shoko, Catwalk ve Opium..Biz 12'den önce yemek yemek de mümkün olduğu için Shoko'yu tercih ettik. Yemek sonrası olay gece klübü modunda..
Sıkılırsanız çıkıp sahilde yürümeniz yanlış karar olmaz;)
elbise:Mango - mont:Polo - ayakkabı:Beta
Sizce de Dubai gibi değil mi;)
Restoran olaraksa yine Liman bölgesindeki 7Portes’u öneririz. Taksi şoförü tavsiye edip bir de bize kendi telefonundan rezervasyon yaptı. Sonra öğrendik ki burada bir hafta öncesinden rez.yaptırmak gerekiyormuş-yoksa yemek mümkün değil! Biz 9’dan önce gittiğimiz için büyük sorun olmadı. Burada yediğiniz herşey efsane-fiyatlar da İstanbul’daki şık bir restoran seviyesinde kesinlikle tavsiye edilir. Onun dışında zaten İspanya Tapas ve Paella cenneti olduğu için fazla kasmadan bu iki ana öğün elemanına kitlenmenizde fayda var;)
muhteşem lezzetli başlangıç tabağımız
deneme girişimim oldu ama ben bile yapamadım:(
ana yemeğimiz-tabii ki İspanya klasiği Deniz Mahsüllü Paella:)
bu da hafif tatlımız..

No comments: