Sunday, May 25, 2014

Ege Üçlemesi 3 - Alaçatı (1/2)

Geçenlerde bir arkadaşım "Alaçatı'yı gördük-biz farklı yerleri gezeceğiz artık" deyince çok şaşırdım. Zira Alaçatı benim için artık Kefken Kampı gibi-yazın 3-5 kez gitmeyince tatil saymıyoruz, yani öyle bir defa gördük bittilik bir yer değil. 2006'dan beri bir nevi bağımlılık diyebiliriz. Zaten 2006'dan beri de uzuuunn uzzuuun deniz tatilleri ilgimi çekmiyor. Hoopp long weekend Alaçatı-Çeşme-Ilıca yetti gitti:) Ne öle 5 yıldızlı kapana sıkış gel-almayalım mümkünse..
O yüzden bizim için yaz Alaçatı'ya gidince başlıyor. Bu kez uzun uzuna yazmayacağım ama sadece birşeyden bahsedeceğim o da Orta Kahve'deki kahvaltı süprizi! bilenler bilir biizm Alaçatı seromonilerinden biri de Orta Kahve'de (Sailors'da yani) kahvaltı yapmaktır. Her yıl biraz daha kötüleşen, miktar ve kalitesi düşen kahvaltısı bu sene tavan yaptı! Ortaya söğüş gelen domates biber bir kişilik bile değildi! Çok kimse olmamasına rağmen servis felaketti ama asıl bomba portakal reçeli yerine tatsız tuzsuz havuç reçelinin getirilmesiydi! Bu olayla beraber kendimize yeni bir kahvaltı mekanı aramaya başladık bile  ...
Neyse Alaçatı genel olarak yine güzeldi. Gelin beraber biz de bu güzel şeylere bakalım, ortaya Alaçatı karma fotoları yapalım;)
Kalın sağlıcakla-herkese şimdiden iyi haftalar;)
Alaçatı'ya Hoş Geldiniz :)
Enginar, Kartlaştıkça güzel olan nadie şeylerden biri sanırım..
tshirt:Mango - Kot:Zara  Çanta:Goyard - Babet:TBurch
Sahibi tarafından çok seviliyordu sanırım..
diğer post'a geçmeden dinlenelim biraz;)

No comments: