Saturday, October 22, 2011

geçen Pazar / last Sunday

uzun bir aradır yokum, işleirn tavan yapmasından dolayı-ee tabi hal böyle olunca sosyallikte bundan nasibini alıyor, blog postları da:( ama geçen hafta Pazar o haftanın tek güzel günüydü diyebilirim. Sabahtan Oğuzhan&Cansu ile Kahve Dünyası klasiğinden sonra Aslıyla buluştuk. Luca'ya yakın bir yerde buluşunca para harcamadan geçemedik tabi:) Sonra Tabuu yaptık, Aslı'da Tabuucu olmuş anlayacağınız. İzmir'le beraber kapanır saydığım sayfa İzmit'te devam edecek galiba:)
Neyse anlatacak çok şey var ama kısaca Luca-Sıla ve Mevlana günü yaşadık diyebilrim..Aslı da ben de tam bir Mesnevikolik olunca ağırlıklı konu Mevlana olmadan muhabbet bitmiyor. Ayrıca bir sürü yararlı bilgi edindim yine Aslı'dan. :Ne mi? Söyleyemem-aramızda. Sağol canım;)
Fotolar Luca-Dolphin'de çekildi. Marjinal bişiler bakıyorsanız-Luca'ya uğramadan sakın ama sakın bişi almayın. Zira kendileri gerçekten 10 numara! Ama benim İzmir'den aldığım Ole elbisem de 10 numara. Eşofman olupta böyle havalı olan kaç elbise vardır ki;)
deri mont : Zara
elbise : Ole
saat : Diesel
yağmur çizmesi : Deichman

No comments: