Sunday, November 29, 2009

Toffee nut latte

Veee bir yılbaşı klasiği geri döndüü!! Sadece yeni yıl döneminde tadılabilen Toffee Nut Latte Kasım-Ocak döneminin en baştan çıkarıcı içeceği olmaya aday-tabi sahlep'ten sonra;)
Toffee Nut Latte; koyu kıvamlı espresso bazına eklenen karamelize fındık şurubu, kaymak kıvamında sıcak süt ve üste eklenen kremadan oluşuyor, karamelize fındık parçaları ile servis ediliyor. Ayrıca süper ikilisi olarak Toffee Crunch Caramel Cheesecake ile beraber sunuluyor. Toffee ve karamelle yaratılan, toffee nut latte'nin tadını daha da güzelleştiren, yalnız bu döneme özel bir cheesecake. Ama ben yine de toffe yanında 'bella vista' ya da 'favorim'i tercih ediyorum :)
Bahar’la bu dönemi iple çekiyoruz, Meltoş’ta bize eşlik ediyor-biz de bir starbucks klasiği sayılabiliriz bence, döneme özel :)

It's the holiday season again and the holiday beverage from Starbucks are back! It's a special drink for the holiday season available in Hot or Frappuccino blended variants (Espresso, steamed milk, toffee-nut flavored syrup and whipped cream (optional)). It is me favorite after 'sahlep' of course;) Generallt it served with Toffee Crunch Caramel Cheesecake but I prefer 'bella vista'.
We look forward for this season beverage with Bahar&Meltem. Also you can say that you are starbucks classic, too :)



1 comment:

BAHAR said...

en sevdiğim içecek ve de yılın en heyecanla beklediğim dönemi. Hele bir de zelo ve melt eşlik ederse değmeyin keyfimize :)