Friday, November 27, 2009

Planner / Gardrop simülatörü

Her sabah işe giderken ya da dışarı çıkmadan önce sizde 'ne giycem?' 'offf hiçbişiim yok' 'bununla bu hiç olmadı' ve benzeri ünlemleri çıkartıyorsanız, bu fikri sevebilirsiniz: Gardrop Sümülatörü. Aslında öyle adı gibi komplike değil durum. Giysi, ayakkabı, takı ve benzeri aksesuarlarınızın dökümünü çıkarıp, onları kağıt üzerinde kombinliyorsunuz. Saatlerce ayna önünde giy-çıkar derdi bitiyor. Engellediğiniz dağnıklık da üzerine bonus tadında;)
'Ben çizemem-beceremem' diyorsanız, bilgisayarınızda excel'de basit bir dosya ile hem giysi+ayakkabı+aksesuar envanterinizi çıkarmış  hem de günlük giysi kombinasyonlarınızı kolaycacık yapıyor olacaksınız;) Güle güle 'ne giyeceğim ben şimdi derdi'..

Are you one of the complainant  'what shall I wear' before going out every day? If yes, you may like 'planner' idea. It is so easy to handle your clothes, shoes and accessories with the help of a small piece of paper and a few crayons. It ends to waste time in front of mirror and untidiness;)
If you say 'I can not draw', do not worry. You can use excel to build up an inventory of your clothes and accessories. Bye bye to clothing stress..


No comments: