Tuesday, November 15, 2011

şıklığın 'parlak' hali / golden glitters

Kışın en özellikli temalarından biri ise altın-bakır birlikteliği. Ayrı ayrı da takımlanacak olan altın ve bakır renkleri hem kendilerini çok çeşitli kumaş ve aksesuvarlarda gösteriyor hem de birlikte kullanılıyorlar. Saten ve tafta başta olmak üzere pantolon ve bluzlarda, payetli ve abiye elbiselerde rahatlıkla altın ve bakırın ara tonlarını da seçebilirsiniz.

Bu sezonu farklı kılan yeniliklerden biri de derideki parıltılar. Hangi renk olursa olsun parlak bir görüntüye sahip olan deriler, özellikle sedef, altın ve bakır tonlarında kendini gösterecek. Altın rengi bir deri ceketi kemik rengi bir pantolonla rahatlıkla birleştirebilirsiniz.
Saten dökümlü bir pantolon, siyah abiye bir üst ve korsaj, altın rengi çanta ve ayakkabılarla tamamlanabilir. Altın-bakır-siyah birlikteliği sezonun sofistike seçimlerinden olacak.
Chloe ve Blumarine kış temasını bu iki rengin birlikteliğine adamışken, Donna Karan yağ yeşili ile bakırı birleştirmiş. Bence bu modaya uymaya niyetliyseniz, ten ve saç renginizi göz önünde bulundurmayı unutmayın. Açık ten ve saç rengine sahipseniz bakır ile yeşil tonlarını birleştirebilir, esmer veya kızıl tonlarındaysanız altının tonlarını tercih edebilirsiniz.

No comments: