Wednesday, March 7, 2012

Konya - II (Lezzet Durakları)

Ve şimdi de lezzetler :) Konya'da et yoğun kullanılıyor ama yağlı ve koyun eti..eğer tercihinizde bu çeşit et yoksa size en uygun yemek 'bamya çorbası' ile 'tirit kebabı' olacaktır;) Süzme yoğurtla, höşmerimini de çok sevdim şahsen..
Burada da fotolara tıklamanız yeterli, büyütmek için;)
Hemen merkezde yöresel yemekler yapan restaurant
Şekerkolik biri oalrak, görmezlikten gelemedim burayı :D
Meşhur Tirit Kebabı
Bahsettiğim, sarı olmayan Zerde :)
Meram'daki Höşmerimci ve Höşmerim (evet-tereyağlı un helvası)
Bamya çorbası! Kesinlikle favorimdi!
Burada adını tek hatırladığım şey içecek : Hindiba içeceği
O beyaz şey de, süzme yoğurt
Meşhur Etli Ekmek
Fırın Kebabı
Saç Arası

No comments: