Sunday, June 20, 2010

Suri Cruise

Onsuz bir blog olmaz! Moda blogu, yemek blogu, spor blogu-ne olursa olsun mutlaka Suri ile bağlantılı bir haber bulabilirsiniz.
Evet..itiraf ediyorum ben de bu çocuğun hayranlarından biriyim! Arkadaşlarım bilir şahsen erkek çocuklarını daha çok severim ama bu kız hakikaten kendine özgü!

Muhtemelen çoğunuz ailesini Suri'nin topuklu ayakkabı giymesinden dolayı eleştiren ya da karlı günlerde anne ve babası mont-çizme bilimum kışlıkları giyerken çocuğun yazlık kıyafetlerle sokaklarda fıldır fıldır dolaşmasına anlam veremeyenlerdensizinizdir.  Ebeveynlerini, davranışlarını bağlı olduğu tarikatla açıklayadursunlar ben şahsen sadece Suri'nin şekerliği ve tarzıyla ilgileniyorum.
Bu tatlı şeyin abuk subuk kıyafetlerine, yeşili ve kırmızıyı sevmesine, aldırmaz ve kimseyi sallamayan tavırlarına, sürekli mızıklanmasına, özgür hallerine yani kısaca "asi" olmasını sevenlerdenim sanırım.

Çocuk bu kadar gözler üzerindeyken umarım sağlıklı bir çocukluk ve gençlik dönemi geçirir. Gerçi peşinde her an paparazziler, adına bloglar (http://suricruisefashion.blogspot.com/) varken işi  zor gibi?

No comments: