Thursday, July 25, 2013

bng

uzun zamandır bng yayınlamamışım-kızlar sordu:) Buyrun arkadaşlar:)
gömlek:marcjacbs - kot:batik

Luca'dan beğendim

İzmit Soydan İşMerkezi içinde hiç İzmit standartlarında olmayan hafif Nişantaşı hafif Cadde butiklerine benzeyen sıradışı bir butik var, adı Luca..Elbisenin, çantanın, kolyenin tasarım ürünleri burada..Her gittiğinizde birşey beğenip almanız garanti..Mesela benim en son favorim aşağıdaki elbise-sizce de süper değil mi? iki farklı modayı tek elbisede birleştirmişler:)
Viva Luca:)

Wednesday, July 24, 2013

uzun uzun yazmak gerekirse

Tatil detaylarını ayrıca yazacağım ama gördüm ki uzun etekler harbi hayat kurtarıcı oluyor. İster etek ister uzun straplez elbise olarak kullanılması da bonusu işin;)

Monday, July 22, 2013

bitter sweet colours

Bazı bloglar favori listemde ve fırsat oldukça düzenli takip etmeye çalışıyorum. Bunlardan biri de "bitter sweet colours"..bu renkler ve desenleri nasıl uydurmuş acaba?-dedirten bir arkadaş:)
Herkese iyi haftalar :)
 

Sunday, July 21, 2013

be different! chic summer looks

bugün klas şeylere bakalım, uzun zamandır yazamadığım "gezdim-gördüm-beğendim" temalı yazıları ve fotoları toparlayayım istiyorum bugün..ama her bilgisayarı açtığımda maillerime bakıyorum, maillerime bakınca da hoopp bir bakmışım iş yapıyorum:)
Umarım unutmadan yazacağım gittiğimiz yerleri..
Tatilde gittiğimiz mekanlardan mıdır nedir etraf çok şık insanlarla doluydu-bunlar onlar değil ama onları aklıma getirdi. Eklemeden geçemedim:)

Saturday, July 20, 2013

my little wonder

Plajda miskin miskin yatmaya bayılıyorum ama şemsiye altında-bronzlaşma işi bana göre değil diyorsanız yıllardır bildiğim ama 'salladığım', Nisan'da denediğim ve bayıldığım bir ürünü paylaşayım isterim. Çok sevdiğim bir arkadaşın nişanı için şehir dışına çıktım Nisanda-evinde kaldığım arkadaşım da "ya kıızm sür şu Sally Hansen'ı süper bişi bu beyaz bacaklarla ne gidicen" dedi ve hikaye burda başladı:) Ben Sally Hansen'ı bacaklar için fondöten sanıyordum-ve ne yalan söyleyeyim pek başarılı olacağını da düşünmüyordum. Kısmi olarak doğru biliyormuşum:) elinize sıkarak bacaklarınıza krem gibi sürdüğünüz bir fondötenmiş, ama sonucu süper! öyle otobronzlar gibi dalgalı sürme şansınız yok, sağa sola sürününce çıkmıyor ancak sabunla yıkayınca kolaycacık çıkıveriyor-yani öyle güneş altında saatlerce yatmanıza gerek yok bence-amaç bronz görüntüyse alın size "easy made bronze"
4 tane renk tonu var-seçiverin bir tanesini..
 

Thursday, July 18, 2013

beyyazz / white

Yaz-BeYaz..devam:) Bu kez de pantolonlar;)
bu da benden olsun;)
gömlek:USPolo - kot:Zara - ayakkabı:Ranello
 
 

Wednesday, July 17, 2013

temmuz ayı tatil ayı

17-24 Haziran tarihleri arası tatildeydim..haftasonları da bir günü iş bir günü tatil şeklinde fena gitmiyor;) Anlatacak, paylaşacak çok şey birikti ama sıra gelmiyor:( İnşallah bu Pazar başlayacağım yazmaya..Siz de ne var ne yok? Nasıl gidiyor tatil halleri?
Bazı kızlar tatilde bile çok şıklar..ben de şort ve şıpıdık terlikli paços:)

Tuesday, July 16, 2013

tatilde olmayanlar için

Uzun zamandır "business" postu yayınlamadığımı farkettim, açığı kapatmak lazım değil mi? ;)
Herkese ışıltılı günler..
aşağıdakinin mevsimlik olmadığının farkındayım ama çok beğendim;)
 

Monday, July 15, 2013

kolyeye geelllll

Buradaki kolyeler niye burada?  Bazılarını almak, bazılarını yapmak, bazılarını da sadece bakmak için ekledim:) İlkini Aylinoviç yapacak bana-söz verdi:) 2.sini İlker abiye yaptırcam;) 3.sünün kullanım şeklini sevdim. Diğerlerini de kendim yapayım diyorum-hsonu şezlongta boşboş yatmak yerine..