Monday, January 21, 2013

Koca Çınar

Devrilmez dedik, hiç birşey olmaz dedik.. hep bizimle olacağını sandık ama Pazar günü devrildin gittin Koca Çınar..
Güleryüzünü, tatlı dilini, çok bilmişliğini, güçlü karakterini çok özleyeceğiz
Canım Ananem, Kraliçe Arı’m!
Mekanın Cennet Olsun!

Sunday, January 20, 2013

aksesuarın kraliçesi / queen of accessory


Her alışverişim esnasında "aaa bu bunla ne iyi oldu" deyip gaza geliyor ve mutlaka bir kolye alıyorum..sonrası enteresan..sabah acele ile çıkarken ya kolye seçmeye vaktim kalmıyor ya da "bunun rengi olmadı-bu olmadı-bu hiç olmadı"cümleleriyle ayna başında kararsızkık krizleri geçiriyorum. ama yine vazgeçemiyorum aksesuarın kraliçesinden..Takı yapma modası zamanlarından sıfırdan kendi takımı yapmışlığım var ama daha çok takılarımı bozup birleştirip modifiye etmemle ünlendim-böylelikle "tam istediğiniz takı" ya sahip olurken hem de sadece sizde olan birşeyi takmış oluyorsunuz..Aşağıdaki örnekler hem yapımı kolay hem de popüler takılardan-paylaşmadan geçemedim..
Yukarıdaki karede ilgi odağımız, siyah kurdelalı bileklik ve kolyeler..
ihtiyacınız olan siyah deri ip yada kurdela ile bağlantıyı kuracağınız tamamen zevkinize kalmış metal bağlantı parçaları..aşağıdakinin de yapımı benzer aslında ama daha şık;) kurdela ve birkaç boncuğa bakıyor yapımı..
işte bu aşağıdaki favorim..kırmızı kurdelaya siyah vida contalarını ekleyerek yapacağım. fotoğraftakinden daha güzel olacağına eminim;)
bu da pek tarzım değil ama renklerine bayıldım! Yam yazlık. Belki ilginizi çeker;)

Saturday, January 19, 2013

farkı yaratın!

Bazı insanlar üzerine kumaş parçası sarsa yakıştırıyor kendine, bazıları da ne kadar kassa da kötü görünmekten kurtulamıyor. Aşağıdaki eteklere bakar mısınız? Birbirinden farklı, giyimi riskli ama hepsi çok yakıştırılmışlar! İlginç modelli etekler arıyorsanız Luca Butik'e uğramanızı öneririm..
Serkan Bey Luca'da tasarladığınız farklı etek modellerinden sonra bunlarda yeteri kadar şık ve ilginçler mi? ;)


geciken kutlama..

Canım arkadaşım Serap'ın doğum gününü 5 gün sonra biraraya gelerek nihayet kutlamayı başardık. Ayşenin muhteşem pastası hem gözümüze hem de midemize bayram ettirdi..Bizimkisi aştı iyicene kendini, baksanıza leopar desenli-incili-büstierin yanında duran biblomsu şeye! O şey şeker hamurundan yapılmış bizim esas kız Serap:) Sizce de güzel olmamış mı? güzel ama benim LV çantamın kopyası olan pastam kadar güzel değil:P
Serabım iyi ki doğdun-iyi ki varsın! Allah ayırmasın bizi..
Ayşe bu arada senin kendin için yaptığın pasta nasıldı kuzucum?
 


Friday, January 18, 2013

işimiz iş

Birinci gündeminiz "iş" olunca, işle yatıp işle kalkmanız da kaçınılmaz oluyor haliyle..Ama 'işe giderken ne giysem?' kısmı bu işin en zevkli kısmı şüphesiz;) Aşağıdakilerden size de uyan, ilham verecek bişiler bulabilirsiniz diye düşünüyorum;)
 
 
 
buna bayıldım!
 
 

Thursday, January 17, 2013

maraton

Bu aralar kafam karışık yine-işin kötü tarafı yoğunluktan düşünmek ve yorumlamak için zamanım kalmıyor. Tam olarak kapitalizm çarkına sıkışmış gibi issediyorum kendimi:(
Bazen maraton içinde bile olsanız, yarışın içindeyken de olsa bir durup nefes almak, diğer koşan insanlara şaşkın şaşkın bakmakta fayda olabilir..Kimbilir belki iki soluklandıktan sonra daha hızlı koşulur??

Wednesday, January 16, 2013

imdaatttt

Yılın ilk gününün ilk sabahı saat 7'de İstanbul'dan İzmir'e doğru araçla yola çıkmıştım yaa..çıkış o çıkış hala yollardayım:) Şu geçen 15 günde toplasan 5 gün kalmamışımdır evimde:( Yıl iş temposu olarak sert başladı. Neyseki seyahati seviyorum ama seyahatte sevmediğim şey çılgınca yemek yeme huyum:( yine kilo aldım-acilen bir Dukan çakıcam sanırım, yoksa durumum parlak diil..zaten son fotodan da anlayabilirsiniz, gerçi saçım mürebbiye formatında onunda etkisi var :P yoksa 53'üm ama tekrar 48 olmak istiyooorummmmmmm....evet evet kıyafetim de şişko göstermiş yoksa o kadar korkunç diilim:))
elbise:PG - ceket:Tabuu - çizme:NW

Sunday, January 13, 2013

atkı hesabı

havalar soğuk olunca insan ne giyeceğini neye sarınacağını şaşırıyor valla..atkı ve fularlarda kurtarıcı oluyor. Hem soğuktan koruyor hem de şık bir görüntüsü oluyor. Aşağıdakilere bakar mısnız nasıl şıklığı tamamlamış

Saturday, January 12, 2013

12.01.13

Yeni yıl ile tatlı heyecanlar da başladı. Herkesin bir dileği vardır mutlaka-ben sizin için AŞK diliyorum;)



el yapımı anahtarlık / hand made key ring

Peluş ya da deri parçasından yapacağınız bu anahtarlık sizce de çok cici değil mi? Önce bir kartonda deneyip sonra asıl materyali kullanmanızı öneririm;)

Thursday, January 10, 2013