Monday, April 30, 2012

inspired!

Bahar geldi dedik ya ama açılıp saçılma öyle kolaycacık olmuyor. Güneş görmemiş peynir gibi beyaz kollar-bacaklar insan bir garip oluyor doğrusu kısa kollu bişi giyerken bile..o yüzden montlu geçişler en güzeli oluyor zaten montsuz ya da fularsızda çıkılamıyor pek..'Bahar ayı'= 'mont+fular hamallığı ayı' da diyebilir miyiz ki :P
Neys-se soğuk espirilerime son verip ünlü blogger arkadaşlar neler giyiyor bu günlerde onlara bakalım:

SJP

Tek ikoncanım!
Bu arada stil ikonu olmak isterdim vallaha-kafalarına estiği gibi abuk subuk giyinebiliyorlar. Nasıl bir özgürlükdür Allah'ım bu! Bense sadece yurtdışında bu özgürlüğü hissedebiliyorum:(
Aaa bu arada seyahatim sırasında Montaigne'deki Plaza Athéneé'deyi görmeden geçmedik;)
bu haline ba-yıl-dım! Benim prenses elbiseme benziyor;)

Red my mind!

Kırmızı pantolon hastalığım sürüyor hatta yeni tanıştığım biri "yaa senin hiç normal kotun yok mu hep kırmızı giyiyorsun?" deyince-aydım, abarttığımı:) Vaz mı geçicem? Hayır tabi ki :) buyrun yeni kırmızı pantolon kombinleri :

Celiné

Celiné Cabas Tote Bag - kesinlikle son günlerdeki en beğendiklerimden! Paris'te daha bir kanıma kanıma girdi kendisi..sizce de çok sade ve çok şık değil mi? Bir de ne kadar hafif olduğunu görseniz-inanamazsınız! sanırım kuzu derisinden diye bu kadar hafif, pazar çantası gibi varlığıyla yokluğu fark edilmiyor-siz de büyük çanta sevip, derinin o korkunç ağırlığına dayanamayanlardansanız bu çanta tam sizlik..fiyatı mı? varlığı yokluğu farkedilir o tutarın! :)
favorim bu model,
tercihimse bu renk..
Oğuzhan, anladın sen onu;)

Nisan'ı da bitirdik..

Nisan'ın bitişiyle Bahar resmen geldi. Eskiden Mart ayını bitirmek yeterliydi ama bu yıl hava Mayıs'a kadar süründürdü malumunuz! Bugün sokakta bir sürü kişide çorapsız giyilmiş etek ve ayakkabı görünce içim rahatladı:) Sıcak günler resmen geldi-ne dersiniz;)
mont : Zara
tshirt : mtwtfss weekday
saat : Lacoste
çanta : Gucci
kot : Mango
ayakkabı : Network

yeni / new

Chanel Allure Sensuelle'den Salvatore Ferragamo Incanto Shine'a kadar farklı kokuları kullanan, yani koku konusunda son derece 'şahşiyetsiz' biri olarak yeni kokumu size takdim etmek istiyorum : Narciso Rodriguez For Her Eau Delicate EDT

Yalnız kafanız karışmasın, normalde biri pembe biri siyah şişede olmak üzere 2 tane koku vardı. Bu pembe ve sanki içi simliymiş gibi olan, 3. şişe..Diğer pembeye göre daha hafif bir koku. Yazın farklı bir koku denemek istiyorsanız bir bakın derim.


Carrie'nin Çiçeği


Bu elbiseyi hatırladınız mı? Hani Carrie'nin salına salına ve mutlu mutlu yürüdüğü SATC-1'in girişiydi. O zaman yakadaki 'devasa çiçek' fikri çok hoşuma gitmiş ve bir arkadaşımın straplez elbisesini değiştirmek için çiçekçiden satın aldığımız koccaman pembe bir gülü yakada kullanmıştık:) anlıyorum ki bu tarz altın yılını bu sezon yaşayacak! Zira bir sürü ceket ve tshirtin omuz kısmına yakın olarak tutturulmuş halde görüyorum:)
http://frashionbymarina.blogspot.com/ sitesinde bu çiçekleri nasıl yapıldığını göstermişler. Her tür ve her renk kumaştan boy-boy yapılabilir gibi-ne dersiniz;)