Saturday, July 24, 2010

Siyah elbise / Black Dresses

Siyah elbiseler her zaman vazgeçilmez olmuştur. Siyah olan ne giyilse, kim giyse yakışır. Aksi bir duruma henüz rastlanmamıştır:) Zayıf görünmek için de birebirdir.
Efsane kız oyuncağı Barbie'lerde de "siyah elbise" kolleksiyonu yayınlandı. Hepsi birbirinden şık ve de güzel. Birkaçını sizin için kopyaladım. Merak edenler linkten detaylı inceleyebilir hatta satınalabilir;)
http://www.asos.com/Women/The-Barbie-Lounge/Cat/pgecategory.aspx?cid=10112#parentID=-1&pge=0&pgeSize=20&sort=-1





Monday, July 19, 2010

işe giderken / work style..

Hem klasik, hem modern, hem de şık


Gisele ve saçları / Gisele & 's hair!

2 Temmuz'da kuaför için küçük benim için büyük bir değişiklik yapıp, saçımın rengini açtırdım! Hala alışamadım:( Açtırmak dediysem, aralarda birkaç tutam saçım normal rengine göre 1-2 ton daha açık. Ama bana göre çookk ciddi bir değişiklik! Hala bunalımdayım..

Saçımda yapmak istediğim şey ise, tam olarak Gisele'in saçlarının rengi-boyu-dalgası-kısaca herşeyi:) Ama o kadar değişikliğe bünyem nasıl tepki verir-hiçbir fikrim yok, görcez artık ;)
Sizi Gisele ve saçları ile başbaşa bırakıyorum. Eminim saçının bir hali istediğiniz gibi olabilir;)

Sunday, July 18, 2010

Çabuk Allık / Quick Blush

Sanırım allık herkesin vazgeçilmesi..İster full makyaj yapan, isterse makyaja sadece ruj sürmek olarak bakan herkes "allık" kullanır.
Yalnız hem allığı hem fırçayı çantada taşımak benim gibi  bir çoğunuza da  eziyet geliyor olabilir. Eğer öyleyse Clinique Quick Blush'ı şiddetle tavsiye ederim. Allık, fırçanın içine monte edilmiş durumda..Fırçayı kutusundan çıkarırken fırça allıkla çıkıyor:) sonrasında sadece yüzünüze uygulaması kalıyor. Gerçek pratiklik-beğeneceğinize eminim ;)

Saturday, July 17, 2010

Yaz Parfümleri / Perfumes of Summer

Yaz iyiden iyiye bastırdı..İzmir sıcak diyordum İstanbul ve İzmit'te sağolsun aratmadı İzmir'i.. ama herşeye rağmen "yaz" ve "sıcak" güzel, seviyorum yani ben:)

Yazın parfümlerde hafifleşiyor haliylen ve daha fazla tüketiliyor. VS Very Sexy, Estee Lauder Pleasure Exotic, DG Light&Blue, Thiery Mugler Alien, CK Euphoria Blossom'ı aynı anda kullanacak kadar ruh hali karışık biri olarak yeni bir parfüm arıyorum:) Aşağıdakileri beğendim, sanırım Perle'yi alacağım. Siz de bir bakın en yakın parfümeriden.

Cacharel'den Delight, Scarlet, Noa'dan da Perle hoş bir koku..Escada Wink'i sevenler Noa Perle'ye bayılacaklar!
Ayy farkettim de yeni parfümlerin tamamı Cacharel'denmiş:)



Tuesday, July 6, 2010

Elle Shopping Book

Arkadaşlar, Elle'in "Shopping Book" raflarda..3 ayda 1 çıkacakmış, ben şahsen ilk sayıısnı çok beğendim. alınız, okuyunuz, faydalanınız :)